Tarieven

Administratief werk

U bent op zoek naar een administratieve duizendpoot? Zo eentje die de handen uit de mouwen steekt en er voor zorgt dat uw administratie up-to-date is? Eentje die daarenboven ook nog eens op de hoogte is van Belgische fiscaliteit (personenbelasting)?

Vanaf € 30,00 per uur.


Schrijf mijn tekst

Heeft uw bestaande tekst een make-over nodig? Is uw verkooppraatje toe aan een update? Of is uw menukaart hopeloos verouderd?

Het gebeurt vaak dat een bestaande tekst niet is aangepast aan uw publiek. Dan bestaat er maar één oplossing, en dat is uw tekst volledig herschrijven.

Een tekst herschrijven is maatwerk, en dan mag u ook een op-maat-tarief van mij verwachten.

Teksten nalezen

Bij het nalezen van uw teksten, maak ik enkel duidelijk waar de foutjes staan, of waar het anders kan. Ik maak via notities in de kantlijn duidelijk wat beter zou zijn, of wat de correcte schrijfwijze is. U staat zelf in voor het typewerk. Ik verander niets aan hoe uw tekst is opgebouwd.

Keuze tussen uurtarief (€ 35,00) of tarief per pagina (€ 7,50, met een minimum van € 50,00)

Teksten verbeteren

Dit is een heel ander soort opdracht. De door u geschreven tekst wordt volledig door mij gelezen en verbeterd. Schrijffouten gaan er uit, zinsconstructies worden aangepast, …

 Kortom, er wordt een tekst afgeleverd waar u zelf fier op kan zijn.

Keuze tussen uurtarief (€ 35,00) of tarief per pagina (€ 7,50, met een minimum van € 50,00)

Teksten uittypen

Dit is het meest intensieve. De door u geschreven tekst (manueel, gedicteerd, …) wordt volledig door mij uitgetypt. Er wordt u op uw verzoek een bewerkbaar document afgeleverd (Word – Pages – …). Standaard is de afgeleverde tekst in Portable Document Format (PDF).

Keuze tussen uurtarief (€ 50,00) of tarief per pagina (€ 5,50, met een minimum van € 50,00)

Data entry

Het invullen en/of aanvullen van uw database. Denk maar aan die stapels facturen die toch dringend eens in een overzichtelijk bestand terecht moeten komen.

Keuze tussen uurtarief (€ 30,00) of tarief per entry/lijn.

Goed om weten

  • Alle prijzen zijn inclusief btw (21%) en geldig vanaf 1 januari 2018.
  • Er wordt steeds een digitale factuur opgemaakt, hoe klein of groot de opdracht ook is.
  • Ik vraag geen voorschot, de betaling van mijn factuur verwacht ik wel binnen de 15 werkdagen na oplevering.

Niet zeker of ik wel uw beste keuze ben? Stuur me 1 pagina van uw tekst, en in grote lijnen wat u van me verwacht. U ontvangt van mij een e-mail met de ontvangstbevestiging, en een melding wanneer ik verwacht u te kunnen antwoorden. De schoolvakanties buiten beschouwing gelaten, reageer ik binnen de 24 uur.

Toch liever wat referenties nodig?

Dat begrijp ik volkomen. Stuur me even een mailtje op lotte@letterzetter.org , en geef me een idee van uw opdracht.

Tariefkaart

Advertenties